Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Održan 3. Festival vjenčanja
 
U subotu i nedjelju, 6. i 7. ožujka 2010. godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, a u prostoru Arsenala održan je 3. po redu Festival vjenčanja.



Na ovogodišnjem Festivalu, na galerijskom prostoru i u prizemlju Arsenala, predstavilo se ukupno 55 izlagača, većinom obrtnika, raznih djelatnosti vezanih uz organizaciji vjenčanja: saloni vjenčanica, cvjećarnice, frizerski i kozmetički saloni, fotografi, zlatari, slastičari, postolarske radnje, turističke agencije, agencije za organizaciju vjenčanja i catering. Posjetitelji su mogli razgledati ponudu izlagača tijekom subote i nedjelje od 10,00 do 20,00 sati.


Svečano otvaranje Festivala održalo se u subotu u 11,30 sati, kad je prisutne pozdravio predsjednik Udruženja obrtnika Mladen Malta, a Festival otvorio predsjednik Hrvatske obrtničke komore Mato Topić. U nastavku programa održana je modna revija. Program se nastavio u subotu popodne u 18,00 sati, kada su cvjećari upriličili show program. U nedjelju ujutro u 11,30 sati predstavili su se frizeri kroz vlastiti show program, a u 17,00 sati u završnom programu održana je modna revija u sklopu koje je bio i show program s prikazom vjenčanja kroz protekla desetljeća te prigodne plesne točke.

Festival je završio after partyjem za sve posjetitelje i živom, plesnom glazbom.

Udruženje obrtnika zahvaljuje se na suradnji i povjerenju svim sudionicima i partnerima, te medijskim pokroviteljima, koji su svojim angažmanom doprinijeli promoviranju i uspjehu manifestacije.


Popis sudionika i program možete pogledati u Katalogu Festivala vjenčanja 2010.
http://www.uoz.hr/opsirnije.php?id=285

08/03/2010 - 10:59
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.