Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Ankete poslodavaca - HZZ
 
Radi ispitivanja stanja na tržištu rada i Vaših potreba kao poslodavaca, Hrvatski zavod za zapošljavanje jednom godišnje provodi Anketu poslodavaca u suradnji s partnerima Hrvatskom obrtničkom komorom, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom udrugom poslodavaca.


Suradnja s partnerima dogovara se na nivou Središnje službe, a realizira, ovisno o mogućnostima podružnica partnera na terenu, na lokalnom nivou tj. nivou županija.



Anketa se provodi na uzorku i njom nisu obuhvaćeni svi poslodavci. Stoga je za uspjeh ankete važna što bolja popunjenost upitnika i što veći obuhvat anketiranih poslodavaca.

Da bi se osigurao što veći obuhvat anketa se šalje poštom, a za poslodavce koji nisu popunili upitnik organiziraju se fokus grupe na kojima, uz vođenje radnika HZZ-a se popunjava anketa, te se organizira posjet poslodavcu i popunjavanje ankete, sukladno uputi za provedbu Ankete poslodavaca.

Više o ovoj anketi, kao i sam obrazac ankete možete preuzeti na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje http://www.hzz.hr/default.aspx?id=6070.


18/02/2010 - 13:40
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.