Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Obrtnički sajam u Munchenu 2010.
 
Hrvatska obrtnička komora obaviještava zainteresirane obrtnike da je u tijeku prijava za nastup na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu, koji će se ove godine održati od 3. - 9. ožujka.


Hrvatska obrtnička komora organizirati će i sa 50% troškova sufinancirati kolektivan nastup obrtnika na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2010. godine. Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u Europi, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni, a koji posjetiti više od 200.000 posjetitelja, te izlagači dolaze iz 40-tak država.

Sajam IHM ove godine se odvija u cjelini izlaganja koja obuhvaća djelatnosti OBRT I DIZAJN, STANOVANJE I UREĐENJE, KUHINJA I KULTURA, KUĆA I ENERGIJA, TE KUĆA I VRT, sa naglaskom na uvijek aktualnu temu: „ENERGETSKI UČINKOVITA GRADNJA I STANOVANJE", uz djelatnosti prerade i proizvodnje drva, plastike, gume, metala i sl.

Naziv sajma: Međunarodni obrtnički sajam München, www.ihm.de , Willy-Brandt-Allee 1, D-81829 München

Rezervirana izlagačka površina: 60 m2, paviljon A5 sajma IHM

Cijena izlagačkog prostora po principu "ključ u ruke":
1. 188,00 EURO/m2 za članove Hrvatske obrtničke komore - cijena sufinancirana 50% od HOK-a,
2. 376,00 EURO/m2 puna cijena izlaganja za izlagače koji nisu članovi Hrvatske obrtničke komore
Potrebno je dostaviti:
1) prijavu - u prijavi obavezno navesti potreban namještaj
2) podatke o robi koja se šalje na sajam
3) izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koji je naveo u obrascu "Podaci za carinu"

ROK PRIJAVE: 5. veljače 2010.

Dostava prijavnog materijala - u područne obrtničke komore ili direktno u HOK.


Osiguranje robe / eksponata: izlagačka roba nije osigurana, te ukoliko izlagač ima robu vreće vrijednosti istu treba osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.
Otprema robe: izlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište, te je dužan pridržavati se dobivenih uputa
Napomena: skrećemo pozornost da izlagači ne mogu nastupiti ukoliko imaju dugovanja prema komorskom sustavu.
Za dodatne informacije možete se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na brojeve telefona: 01/48 06 639, Darko Prister i 01/48 06 650, Dražen Horvat ili putem e-maila na: darko.prister@hok.hr i drazen.horvat@hok.hr .



Prilog: Prijava
04/01/2010 - 13:13
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.