Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Seminar "Kreiranje branda"
 
Razvojna agencija Zadarske županije u suradnji sa MINGORP-om organizira seminar ?Kreiranje branda" koji će se održati 26. i 27. studenog 2009. u prostorima Razvojne agencije Zadarske županije (Poduzetnički inkubator Novi Bokanjac).


Seminar je namijenjen svima koji stalno ili povremeno sudjeluju u stvaranju strategije branda ili njenoj implementaciji, komuniciranju i kontroli nastupa na tržištu.


Cilj seminara je Upoznati sudionike s osnovnim elementima upravljanja robnom markom, od kreiranja, preko komuniciranja, do pozicioniranja branda na domaćem i stranom tržištu.

Na seminaru će se detaljno obraditi sljedeće teme:
 Kreativno razmišljanje u marketingu
 Uvod u brending
 Plava krava
 Koncepti brendinga
 Izrada brend standarda za vašu tvrtku I
 Izrada brend standarda za vašu tvrtku II
 Kako izgraditi brend za male i srednje poduzetnike?
 Povrat ulaganja u komunikaciju i brending u RH


Predavač je g. Orhan Lujinović, veći dio svoje karijere proveo je uglavnom u području marketinga: istaknimo da je radio u Coca Cola Beverages Croatia kao Operational Product Manager za nova pića gdje je vodio i lansirao prirodnu izvorsku vodu Bistra, potom sportski izotonični napitak Powerade, te energetsko piće Burn.


Seminar će trajati od 9.00 do 16.00 sati u četvrtak i petak, 26. i 27. studenog 2009.

Rok prijave je utorak, 24. studenog 2009. a prijava je moguća putem pristupnice koju dajemo u prilogu, na broj faxa 023/492-881 ili na broj telefona 023/492-885, te na e-mail: matilda.dragic@zadra.hr

Svi sudionici su oslobođeni kotizacije za sudjelovanje na seminaru.




Prilog: Prijavnica
24/11/2009 - 09:05
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.