Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Katalog obrtništva 2010.
 
U cilju promocije obrtnika, obrtničkih proizvoda i usluga i poslovnog povezivanja gospodarskih subjekata u zemlji i inozemstvu, Hrvatska obrtnička komora izradit će KATALOG OBRTNIŠTVA 2010. (obrtničkih/poduzetničkih proizvoda i usluga). Podaci iz KATALOGA bit će objavljeni i na web stranicama Hrvatske obrtničke komore www.hok.hr
KATALOG će sadržavati osnovne podatke o obrtnicima zainteresiranim za poslovnu suradnju raznih vidova - kooperacija, ulaganja, lohn-poslovi, zastupanje i slično. KATALOG je namijenjen svim potencijalnim poslovnim partnerima oglašivača, a bit će dijeljen na sajmovima na kojima nastupa Hrvatska obrtnička komora, poslovnim susretima, razgovorima, prezentacijama i sl.

KATALOG će biti rađen u tiskanom obliku, formata stranice A4, s tekstualnim dijelom (osnovni podacima o obrtu; traženi vid suradnje) i fotografijama proizvoda i usluga, četverojezičan - hrvatsko-njemačko-engleski-talijanski te u elektronskom obliku na CD-u.
CD će biti interaktivan, s mogućnostima pretraživanja baza prema više kriterija. Tisak Kataloga predviđen je u veljači 2010 godine.

ROK PRIJAVE: produljen do 15. siječnja 2010. godine!!

U privitku dopisa su Prijava - obrazac za upis u KATALOG, sa svim detaljima vezanim uz oglašavanje.

Kontakt osobe zadužene za primanje materijala za KATALOG u HOK-u su: Snježana Tomić 01/4806 670, Nenad Klapčić 01/4806 669 i Suzana Mamić 01/4806 643.

Skrećemo vam pozornost da obrtnici koji nisu podmirili svoje obveze prema komorskom sustavu (komorski doprinos, nastup na sajmu, oglašavanje u Katalogu i sl.), tek po podmirenju obveza mogu prijaviti oglašavanje u KATALOGU OBRTNIŠTVA 2010.


Prilog: Prijava
Prilog: Tehnički elementi oglasa
05/01/2010 - 09:51
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.