Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
INTELECTA
 
U subotu, 6. lipnja 2009. godine, u dvorištu Citadele, a u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, održava se manifestacija intelektualnih usluga pod nazivom "Intelecta".
Pri Udruženju obrtnika Zadar, među ostalima, djeluje i Sekcija intelektualnih usluga koja okuplja preko 550 članova. Velik dio članova Sekcije obavlja djelatnost knjigovodstva, a sve veći je broj obrta vezanih za obrazovanje, informatičke usluge, marketing i druge intelektualne usluge karakteristične za suvremene uvjete poslovanja.

Upravo ova raznolikost djelatnosti bila je motiv za organizaciju manifestacije na kojoj bi se široj javnosti predstavile usluge i vještine koje članovi ove Sekcije nude na tržištu. Iz toga je proizašao i moto ove manifestacije Naše vještine - Vaš uspjeh. Promoviramo cijeloživotno obrazovanje i potičemo organizaciju seminara, predavanja, suradnje, edukacija te sličnih događanja koja jačaju našu konkurentnost.

Za sudjelovanje na manifestaciji prijavilo se 16 obrtnika izlagača, a dvoje od njih sudjelovati će i u samom programu.

Program će se odvijati u dva dijela:

- od 10,00 do 14,00 sati:
svečano otvaranje
nastup udruge "Zadar muzika" 
prigodni domjenak
prezentacija sudionika na štandovima

- od 18,30 do 21,00 sati:
nastup dječje klape - obrt za glazbenu poduku Korona
dječji igrokaz na engleskom - obrt za poduku stranih jezika Langlia
prezentacija sudionika na štandovima

Nadamo se da će ova manifestacija pridonijeti promociji obrta za intelektualne usluge, a sve u cilju informiranja javnosti o aktivnostima i djelatnostima koje pripadaju ovoj Sekciji, kao i uspostavi novih partnerskih odnosa i projekata.


Prilog: Brošura
28/05/2009 - 13:55
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.