Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Sajam OSIJEK EXPO
 
Od 21.-24. svibnja 2009. godine održati će se OSIJEK EXPO - 17. Međunarodni sajam graditeljstva, 10. Obrtnički sajam, te 2. Sajam obrazovanja EXPERT 2009. Sajam će se održati u organizaciji Osječkog sajma d.o.o., Hrvatske obrtničke komore i Obrtničke komore osječko-baranjske županije Osijek, u suradnji s Gradom Osijekom, Osječko-baranjskom županijom i HGK ŽK Osijek.
Na sajamskom prostoru SD JUG 2, Kralja P.Svačića bb u Osijeku, od na površini od cca 7000 m2 otvorenog i zatvorenog izložbenog prostora okupit će se izlagači iz Hrvatske i susjednih zemalja.
Prvi OSIJEK EXPO - sajam obnove, kroz proteklih sedamnaest godina održavanja, profilirao se u Sajam graditeljstva, a od 2000. godine obogaćen je za još jednu sajamsku priredbu - Obrtnički sajam, te od 2008. Sajam obrazovanja Expert 2009 .
Dosadašnje aktivnosti i poticaji Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatske obrtničke komore urodili su zapaženim rezultatom - razvojem obrtništva kao značajnoj grani hrvatskog gospodarstva. Hrvatska obrtnička komora i Obrtnička komora Osječko-baranjske županije, organiziranjem sajma obrtništva u Osijeku, dali su izniman doprinos i podršku tom razvoju. Sajam je postao središnji poslovni događaj i nezaobilazno mjesto okupljanja velikog broja poslovnih ljudi, te mjesto ponude i prezentacije obrtničkih zanimanja.

Hrvatska obrtnička komora sufinancirati će nastup svojih članova na sajmu, kao i Udruženje obrtnika Zadar i to sukladno Pravilniku o organizaciji nastupa članova Udruženja obrtnika Zadar na sajmovima u zemlji i inozemstvu (http://www.uoz.hr/sajmovi.php/). Program sajma dajemo u prilogu.
 

Rok za prijavu je 2. svibnja, a ukoliko ste zainteresirani za izlaganje možete se javiti na naše kontakte:

Udruženje obrtnika Zadar
Špire Brusine 11
tel/fax: 213-379, 213-678
e-mail: info@uoz.hr
Prilog: Program
29/04/2009 - 17:38
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.