Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Informativna radionica Uprave za drvnu industriju
 
Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Uprava za drvnu industriju organizira informativnu radionicu ''Natječaj za dodjelu nepovratnih namjenskih sredstava kapitalne pomoći za poticanje razvoja i održivosti industrijskih grana prerada drva i proizvodnja namještaja Republike Hrvatske za 2009. godinu''. 

Radionica je namijenjena proizvodnim trgovačkim društvima, obrtima i zadrugama industrijskih grana i djelatnosti: Prerada drva, proizvodnja proizvoda od drva i pluta (DD20 / C16); Proizvodnja namještaja i ostala prerađivačka industrija (DN36 / C31); i uslužnim trgovačkim društvima djelatnosti Tehničko ispitivanje i analiza (K/74.30)- neposredno povezanih s preradom drva i proizvodnjom namještaja.

Vrijeme održavanja Radionice:


03. travnja 2009. godine (petak), Zagreb

kino-dvorana Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva

Ulica grada Vukovara 78, 10000 Zagreb

u vremenu od 10.00 do 12.30 sati.


Svrha Radionice je upoznavanje podnositelja prijave prijedloga projekta s odredbama predmetnog Natječaja, natječajnom procedurom i izradom prijedloga projekta.


Sudjelovanje na Radionici prijavljuje se isključivo Ministarstvu regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Uprava za drvnu industriju, kao organizatoru iste, putem Prijavnog obrasca koji se nalazi u privitku.


Prilog: Prijavni obrazac
30/03/2009 - 14:22
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.