Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Festival vjenčanja 2009
 
U subotu i nedjelju, 21. i 22. veljače 2009. godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, a u prostoru Arsenala održan je 2. po redu Festival vjenčanja.

Na ovogodišnjem Festivalu, u galerijskom prostoru Arsenala, predstavilo se 43 izlagača, većinom obrtnika, raznih djelatnosti  vezanih uz organizaciji vjenčanja: saloni vjenčanica, svečanih haljina i odjela, cvjećarnice, frizerski i kozmetički saloni, fotografi, zlatari, slastičari, postolarske radnje, turističke agencije, agencije za organizaciju vjenčanja i catering. Posjetitelji su mogli razgledati ponudu izlagača tijekom subote i nedjelje od 10,00 do 20,00 sati.

Svečano otvaranje Festivala bilo je u subotu u 11,00 sati, kad je prisutne pozdravio predsjednik Udruženja obrtnika Stipe Knežević,  a Festival je otvorio potpredsjenik Hrvatske obrtničke komore Marijan Perica. U nastavku programa održana je modna revija, u kojoj su se prestavili svi izlagači. Program se nastavio u nedjelju u 17,00 sati i to modnom revijom i show programom inspiriranim koncertnim djelom Četiri godišnja doba Antonija Vivaldija, koji je tonski oslikavao detalje pojedinog godišnjeg doba, a pratili su ga prikazi vjenčanja s istom temom.

Udruženje obrtnika zahvaljuje se na suradnji i povjerenju svim sudionicima i partnerima, te medijskim pokroviteljima, koji su svojim angažmanom doprinjeli promoviranju i uspjehu manifestacije.


Popis sudionika i program možete pogledati u Katalogu Festivala vjenčanja 2009.
http://www.uoz.hr/images/vijesti/docs/Katalog_Festival_vjencanja_02_2009_1234449985.pdf




23/02/2009 - 10:33
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.