Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Festival vjenjčanja 2009
 
Sekcija trgovaca Udruženja obrtnika Zadar i ove je godine organizirala projekt Festival vjenčanja koji je pokrenut i prvi put organiziran u veljači 2008. godine u prostoru Arsenala. Na manifestaciji je tada sudjelovalo 30 obrtnika koji obavljaju različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi i slastičari.

 

Sudionici, mediji, posjetitelji i najšira javnost pozitivno je ocijenila ovu manifestaciju, a potvrda njena uspjeha bilo je i prihvaćanje sufinanciranja projekta od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva. Naime, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo unutar projekta Jačanje konkurentnosti malog gospodarstva za 2008. godinu odobrila je za sufinanciranje Festivala vjenčanja iznos od 40.000,00 kn.

Drugi po redu Festival vjenčanja održava se ove godine u dane vikenda, 21. i 22. veljače 2009. godine, a na njoj sudjelovanje 42 izlagača.

Organizator manifestacije je Udruženje obrtnika Zadar, a suorganizatori su Obrtnička komora Zadarske županije i Hrvatska obrtnička komora. Glavni partner i ovogodišnjeg Festivala vjenčanja je Arsenal u čijem jedinstvenom galerijskom prostoru će se organizirati izlaganje sudionika, a unutar manifestacije predviđen je i zanimljiv program za sve posjetitelje Arsenala.

Zahvaljujemo na suradnji i povjerenju svim sudionicima i partnerima, te medijskim pokroviteljima koji svojim angažmanom doprinose promoviranju manifestacije te njenom uspjehu.

Odbor za organizaciju Festivala vjenčanja 2009


Prilog: Katalog Festival vjenčanja 2009
12/02/2009 - 15:46
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.