Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Održan seminar za knjigovođe
 
U organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, a usuradnji s iskusnim predavačima tvrtke Računovodstvo, revizija i financije, (RriF, d.o.o. Zagreb) gospođom Ljerkom Markota i Đuricom Jurić, u srijedu 4. veljače 2009. godine u hotelu Kolovare održan je besplatan seminar za knjigovodstvene obrte. Program seminara obuhvatio je izlaganja na temu statusa ovlaštenog računovođe, te aktualne teme vezane za obračunavanje poreza na dohodak i poreza na dobit za 2008. godinu.

Sekcija intelektualnih usluga koja djeluje pri Udruženju obrtnika Zadar i ove je godine pokrenula inicijativu za organiziranje besplatnog seminara za svoje članove koji obavljaju djelatnost knjigovodstvenih usluga. Ovakvu edukaciju Udruženje obrtnika organizira četvrtu godinu za redom u namjeri da svojim članovima omogući što kvalitetniju edukaciju vezano za zakonske propise iz područja financijskog poslovanja.

Obzirom da se za sudjelovanje na seminaru nije plaćala kotizacija, broj zainteresiranih sudionika bio je iznimno velik. Tako je seminaru prisustvovalo ukupno 55 osoba iz 40 knjigovodstvenih obrta, a prema rezultatima anketiranja sudionika, ovaj seminar je ocijenjen kao najkvalitetniji do sad. Kvaliteti seminara značajno je pridonijela metoda predavanja koja je omogućila aktivno sudjelovanje svih sudionika.


Obzirom na dugoročno opredjeljenje Udruženja obrtnika Zadar za kontinuirano obrazovanje svojih članova, ovakva edukacija predstavlja dio sveobuhvatnog programa obrazovanja unutar projekta Obrtnički edukacijski centar. Upravo zahvaljujući navedenom, Udruženje obrtnika Zadar nastavit će s organizacijom sličnih seminara za koje članovi pokažu interes.

05/02/2009 - 15:07
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.