Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Seminar - klasteri
 
Udruženje obrtnika Zadar, za svoje članove ugostitelje, u suradnji sa Razvojnom agencijom Zadarske županije organizira besplatan seminar - radionicu pod nazivom "Udruživanjem do uspjeha - klasteri".

Seminar - radionica održati će se u utorak, 10. veljače 2009. godine, s početkom u 10,00 sati,u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, Novi Bokanjac, Grgura Budislavića 99.


Seminar je namijenjen prvenstveno ugostiteljima, samostalnim poduzetnicima, direktorima tvrtki, te djelatnicima tvrtki u razvoju koje su članice klastera ili to tek namjeravaju postati, a na seminaru će se obraditi slijedeće teme:

• Konkurentnost u uvjetima globalizacije - (načelo i osnovni kriterij stvaranja i razvoja klastera, prednosti i nedostaci klastera);
• Osnovni oblici organiziranja klastera i izrada ugovora o međusobnim odnosima - (definiranje pravnog subjekta koji će upravljati klasterom);
• Upravljanje klasterom - (izbor lidera, sudionika i upravljačkog tima, komunikacijska infrastruktura);
• Usmjeravanje i koncentracija na ciljeve - (program rada i aktivnosti konkretnog klastera - polaznika seminara).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na ovom seminaru - radionici, molimo Vas da prijavnicu koju dajemo u prilogu ispunite i dostavite na sljedeće kontakte:

Udruženje obrtnika Zadar
tel/fax: (023)213-379
(023)213-678
e-mail: info@uoz.hr

Prilog: Prijavnica
02/02/2009 - 10:59
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.