Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Svjetsko rukometno prvenstvo
 
Poglavarstvo Grada Zadra na sjednici od 16. siječnja 2009. godine donijelo je Zaključak kojim se odobrava produženo radno vrijeme ugostiteljskim objektima na području Zadra u razdoblju od 22. do 28. siječnja 2009. godine. U skladu s tim, ugostiteljski objekti moći će raditi do 02,00 sata. Poglavarstvo je na istoj sjednici donijelo Zaključak kojim se u ovom razdoblju (radnim danima), prodavaonicama omogućava rad od 06,00 do 24,00 sata.

U suradnji Poglavarstva Grada Zadra, Turističke zajednice Grada Zadra, Udruženja obrtnika Zadar i Udruge kuhara Zadarske županije osmišljen je program predstavljanja Zadra kao grada domaćina Svjetskog rukometnog prvenstva, koji će se održati od 23. do 29. siječnja 2009. godine u Sportskom centru na Višnjiku.

Obzirom na najavljene dolaske reprezentacija i njihovih navijača, očekuje se dolazak više tisuća gostiju kojima se želi što kvalitetnije predstaviti lokalna ponuda, te osigurati ugodan boravak u Zadru. Stoga je pripremljen bogat zabavni program koji će pratiti sportska natjecanja, a uključuje nastupe zadarskih glazbenika, predstavljanje tradicionalnih jela i slično.


Slijedom navedenog, Organizatori vjeruju da će brojni ugostitelji i trgovci u produženom radnom vremenu prepoznati vlastiti interes, ali i želju da pridonesu namjeri organizatora da se gosti u Zadru osjećaju što ugodnije, a Zadrani i ovaj put pokažu kao pravi domaćini.


20/01/2009 - 12:26
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.