Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Udruženje primilo priznanje Grada
 
Na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća, u ponedjeljak, 24. studenoga 2008. godine, na Dan Grada Zadra - blagdana Sv Krševana, u Hrvatskoj kazališnoj kući, predsjedniku Udruženja, Stipi Kneževiću uručeno je visoko priznanje Grada Zadra koje je ove godine dodijeljeno Udruženju obrtnika Zadar.

Nagrada Grada Zadra dodijeljena je Udruženju obrtnika Zadar za postignute rezultate i zasluge u promicanju vrijednosti obrta i obrtničkih djelatnosti, te razvoju privatnog poduzetništva na području Zadra.

Osim priznanja, Udurženju su kao nagrada, od strane Grada Zadra doznačena i finacijska sredstva u iznosu od 15.585,00 kn.

Nadalje, dugogodišnji član Udruženja, potpredsjednik Udruženja i dobitnik najviše nagrade Hrvatske obrtničke komore gospodin Vinko Pavlović, istom je prigodom nagrađen Grbom Grada Zadra za zapažene rezultate i postignute uzorne uspjehe na području obrtništva.

U godini kad Udruženje obrtnika Zadar obilježava 40. godišnjicu od osnivanja, ova značajna priznanja još su jedna potvrda kvalitete rada zadarskih obrtnika.


27/11/2008 - 08:39
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.