Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Ankete za trgovce obrtnike
 
Udruženje obrtnika Zadar, Sekcija trgovaca, poziva svoje članove na ispunjavanje ankete o radnom vremenu, reguliranom novim Zakonom o trgovini. 

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva imenovalo je predstavnike Ceha trgovaca u radnu skupinu koja će se usuglasiti oko prijedloga izmjena i dopuna Zakona o trgovini. Radi što kvalitetnijih prijedloga od strane malih trgovaca, Ceh za trgovinu pri Hrvatskoj obrtničkoj komori odlučio je putem anketa prikupiti mišljenje i stavove samih trgovaca s područja cijele Hrvatske, te tako objedinjene podatke predstaviti kao zajednički stav i prijedlog Ceha trgovaca. Navedena anketa nalazi se u prilogu ove vijesti.

Ujedno vas pozivamo da ispunite i drugu anketu koja se isto tako nalazi u prilogu ove vijsti, a koja se odnosi na vaše želje za izbor tema besplatnog seminara, koji Obrtnička komora Zadarske županije planira organizirati za trgovce-obrtnike.

Popunjene ankete možete dostaviti najkasnije do 17.09.2008.osobno, poštom ili faksom u Udruženje obrtnika Zadar, Špire Brusine 11, fax:213-678.

Prilog: Anketa za radno vrijeme trgovina
Prilog: Anketa za seminar
09/09/2008 - 10:20
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.