Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu priznanja Udruženja
 
Povodom obilježavanja 40. godišnjice Udruženja obrtnika Zadar, Upravni odbor Udruženja je na sjednici održanoj dana 5. rujna 2008. godine donijelo odluku o objavi Javnog poziva za predlaganje kandidata za dodjelu priznanja Udruženja obrtnika Zadar.

Molimo sve članove Udruženja da, ukoliko smatraju da neki od kolega zaslužuju priznanje, predlože svog kandidata za dodjelu priznanja povodom 40. godišnjice Udruženja.

Prijedlog za dodjelu priznanja podnosi se u pismenom obliku Odboru za dodjelu priznanja do 17. rujna 2008. godine na adresu:

Udruženje obrtnika Zadar,
Špire Brusine 11,
23000 Zadar
ili na
info@uoz.hr


Prijedlog mora biti obrazložen na način, koji daje dovoljno elemenata za ocjenu o vrsti priznanja, primjenom kriterija navedenih u Pravilniku o uvjetima i načinu dodjele priznanja Udruženja obrtnika Zadar, a koji Pravilnik se nalazi u prilogu. 

Konačnu odluku o dodjeli javnih priznanja donosi Upravni odbor Udruženja, a priznanja će biti uručena na svečanoj proslavi 40. godišnjice Udruženja obrtnika Zadar koja će se održati 10. listopada 2008. godine u Hrvatskoj kazališnoj kući.

Prilog: Pravilnik o uvjetima i načinu dodjele priznanja Udruženja obrtnika Zadar
Prilog: Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu priznanja Udruženja obrtnika Zadar
05/09/2008 - 14:09
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.