Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Najave susreta obrtnika
 
Iz Hrvatske obrtničke komore najava termina i mjesta održavanja 13. Susreta ribara i 21. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika u 2008. godini.  

13. po redu Susret ribara ove godine održati će se u Vodicama (hotel Imperial) 17. i 18. listopada, a domaćin je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije.

Ceh za ribarstvo, akvakulturu i poljodjelstvo Hrvatske obrtničke komore sastao se 22. srpnja u Vodicama, i ujedno održao sastanak Organizacijskog odbora za 13. susret ribara Hrvatske obrtničke komore, na kojem je među ostalim dogovoren termin i mjesto održavanja susreta. Na dvodnevnom skupu, kao i ranijih godina, okupit će se brojni ribari i predstavnici struke, a očekuje se da će u uvodnom dijelu susreta ribara sudjelovati dužnosnici resornih ministarstava. HOK će zatražiti pokroviteljstvo susreta ribara od Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, od Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te od Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

 Na susretu ribara razmotrit će se aktualni problemi koji otežavaju njihovo poslovanje, od cijene goriva, nabave i obnove brodova, ribarskih luka, koncesija...


21. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a održat će se 17. i 18. studenoga u Opatiji, tako je domaćin ovogodišnjeg kongresa Obrtnička komora Primorsko-goranske županije.

Na ovogodišnjem Kongresu, kroz stručna izlaganja, razmotrit će se stanje ugostiteljske struke, provesti rasprava o problemima, ograničenjima u poslovanju ove djelatnosti, odnosno općenita problematika vezana uz obavljanje ugostiteljsko - turističke djelatnosti. Očekujemo da će na Kongresu sudjelovati preko 400 ugostitelja, predstavnici institucija i ustanova, predstavnici županijskih obrtničkih komora, kao i dužnosnici Hrvatske obrtničke komore, a jednako tako očekuje se nazočnost predstavnika resornih ministarstava, saborskih zastupnika, županijskih čelnika, te drugih uglednih gostiju.
Za vrijeme Kongresa održat će se tradicionalna Gastro izložba ugostitelja domaćina iz Primorsko-goranske županije, koji pripremaju i prigodna iznenađenja.



29/07/2008 - 10:30
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.