Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Prezentacija poticaja MINGORP-a
 
Prezentacija Programa i Operativnog plana poticanja obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva u 2008. za poduzetnike Zadarske županije održati će se u srijedu, 18. lipnja 2008. godine, u 11:00 sati u Zadru, u hotelu "Kolovare".  

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Zadarska županija, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Zadar i Obrtnička komora Zadarske županije, radi što uspješnije realizacije i provođenja Programa i Operativnog plana poticanja malog i srednjeg poduzetništva za 2008. godinu, organiziraju
       

prezentaciju Programa i Operativnog plana poticanja obrtništva,  malog i srednjeg poduzetništva u 2008. godini za poduzetnike Zadarske županije, koja će se održati:


                            u srijedu, 18. lipnja 2008. godine,

                          u 11:00 sati u Zadru,

                           u hotelu «Kolovare»

Projekte će prezentirati predstavnici Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, na čelu sa državnom tajnicom gospođom Tajanom Kesić Šapić te predstavnik HAMAG-a.

Stoga Vas pozivamo   da dođete  na prezentaciju i neposredno doznate, a potom postavite pitanja  o navedenim projektima.
Predviđena sredstva Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva za ove projekte veća su za 35 posto od prošlogodišnjih a kada se dodaju financijska sredstva za ove projekte u drugim ministarstvima, proračunska sredstva uvećana su za 50 posto.

U sustav poticaja uvedeni su različiti kriteriji za obrte, male i srednje poduzetnike.

Naglasak je na mjerama za ubrzaniji rast poduzetničkih aktivnosti osobito u sektorima sa značajnijim potencijalom rasta.

11/06/2008 - 11:55
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.