Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Međimurski sajam poduzetništva
 
Od 13. do 15. lipnja 2008. godine na novouređenom sajamskom prostoru u Nedelišću održava se deseti jubilarni Međimurski sajam poduzetništva - MESAP 2008.

Na ovogodišnjem jubilarnom desetom po redu sajmu poduzetništva očekuje se 400 izlagača iz cijele regije i inozemstva. Izgradnjom nove sajamske dvorane veličine 2.582 m², te nakon devet godina svog postojanja Međimurski sajam poduzetništva započinje novi ciklus cjelogodišnjeg organiziranja sajamskih priredbi, te se uz šest specijaliziranih sajamskih priredbi svrstava u red regionalnih sajmova europskog tipa.

Kvalitetu sajma prepoznala je i Hrvatska obrtnička komora, te je središnju sajamsku manifestaciju MESAP 2008. uvrstila u Kalendar regionalnih sajmova, čime se obrtnicima-izlagačima na sajmu, pruža mogućnost sufinanciranja izlagačkog prostora do 50%. Posebno podsjećamo da pravo na sufinanciranu cijenu izlaganja na unutarnjem prostoru ostvaruju članovi HOK-a do površine 9,1 m2 (iznad 9,1 m2 obračunavati će se puna cijena izlaganja), odnosno vanjski prostor do 15 m2 (iznad navedene površine plaća se puna cijena) - izlagači koji uredno podmiruju obveze prema komorskom sustavu. Dužnici prema komorskom sustavu po bilo kojoj osnovi nemaju pravo na sufinanciranje HOK-a.

Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje možete se javiti se u Udruženje obrtnika Zadar, kako bi mogli nastupiti na navedenom sajmu i ostvariti pravo na sufinanciranje, prema Pravilniku o organizaciji nastupa obrtnika na sajmovima, na dolje navedene kontakte:

Udruženje obrtnika Zadar
Špire Brusine 11
23000 Zadar

Tel/fax:+385 (0)23 213-379
+385 (0)23 213-678
Web: http://uoz.hr/../
E-mail: info@uoz.hr

Informacije o terminima održavanja ostalih međunarodnih i regionalnih sajmova u organizaciji Hrvatske obrtničke komore možete pogledati na sljedećoj stranici http://uoz.hr/sajmovi.php
19/05/2008 - 09:52
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.