Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Posjet sajmu Beauty Forumu u Munchenu
 
Nastavno na inicijativu članova Sekcije kozmetičara, pedikera i salona za uljepšavanje, Udruženje obrtnika Zadar za svoje članove organizira zajednički posjet sajmu Beauty Forumu u Munchenu.

Sajam Beauty Forumu u Munchenu, od 25. do 27. listopada 2024. godine

(https://www.beauty-fairs.de/en/beauty-forum-munich/home.html)

 U nastavku navodimo uvjete pod kojima će se posjet navedenom sajmu organizirati:

Ø  Udruženje obrtnika Zadar će u cijelosti snosi trošak prijevoza autobusom koji iznosi 3.480,00€, pod uvjetom da minimalan broj putnika u autobusu bude 40; 

Ø  pravo sudjelovanja imaju članovi Udruženja obrtnika Zadar koji uredno podmiruju komorski doprinos, te ispred jednog obrta u startu ne može biti prijavljeno više od dvije osobe, a ukoliko ostane mjesta u autobusu nakon završetka prijava, dozvolilo bi se i eventualno većem broju sudionika ispred jednog obrta da se priključe zajedničkom posjetu sajmu; 

Ø  ostatak aranžmana (Program u privitku) u iznosu od 199,00€ po osobi (u dvokrevetnim sobama) sudionici bi snosili samostalno (mogućnost plaćanja Agenciji na rate).

 U privitku je program puta agencije Terra travel.

Pozivamo naše članove ukoliko su zainteresirani za zajednički posjet sajmu pod navedenim uvjetima, da se prijavite na e-mail Udruženja obrtnika Zadar: info@uoz.hr, najkasnije do petka, 13. rujna 2024. godine, a nakon proteka navedenog roka javiti ćemo Vam da li se prijavio dovoljan broj putnika, kako bi se organizirao posjet pod navedenim uvjetima.

Detalje o sajmu Beauty Forumu u Munchenu pronaći ćete na web stranici sajma na sljedećoj poveznici https://www.beauty-fairs.de/en/beauty-forum-munich/home.html.

 


06/09/2024 - 14:33
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.