Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Nova radionica USAID-a
 
USAID-ov projekt jačanja malog gospodarstva "Poduzetna Hrvatska", nastavlja se u suradnji sa Udruženjem obrtnika Zadar i organiziranjem radionice za proizvođače različitih suvenira ručne izrade koja će se održati 6. ožujka u prostorijama Udruženja obrtnika Zadar. 

Osnovni cilj radionice jest:

  • PROMICANJE I PLASMAN AUTENTIČNIH HRVATSKIH TURISTIČKIH SUVENIRSKIH PROIZVODA (HAND MADE SUVENIR, GASTRO SUVENIR, WELLNESS SUVENIR, LIKOVNI SUVENIR I OSTALE RUKOTVORINE) ,TE POVEĆANJE UKUPNE PRODAJE ISTIH

Radionica će govorit će se o tome što je potrebno da bi se suveniri stavili na tržište, što uključuje pakiranje, etikete, transport, te važnost „priče" koju proizvod treba prenijeti, a koja mora biti jasna iz pakiranja i etikete. Bit će razgovora i o određivanju cijena, o registraciji poslovanja, naplati i kako se prijaviti za državne poticaje.

Radionicu će voditi Vendi Borović iz Splita koja proizvodi suvenire, vlasnica je trgovine te održava vlastite radionice za izradu suvenira. Ima više od 20 godina iskustva na hrvatskom tržištu rukotvorina. Gospođa Borović registrirala je udruge, zadruge i vlastito poduzeće za proizvodnju suvenira te ima mnogo praktičnog iskustva u prodaji proizvoda kroz razne turističke trgovine.


Od proizvođača očekujemo da donesu uzorke svojih proizvoda, pakiranja i etiketa kako bi dobili povratne informacije od grupe.


Radionica je besplatna. Trajanje radionice je od 9.3 0 do 15.15. s predvidjenim pauzama, a prema slijedećim temama:
 

  RAZVOJ PROIZVODA/SUVENIRA KAO TURISTIČKOG PROIZVODA

  PROMOCIJA PROIZVODA - PRIČA O PROIZVODU

  KAKO I GDJE PRODAVATI ORIGINALNI HRVATSKI SUVENIR

  KAKO REGISTRIRATI POSLOVANJE/PREDNOSTI

  KAKO NAPISATI PRIJAVU ZA NEPOVRATNE POTICAJE

  INTERAKTIVNA ANALIZA POSTOJEĆIH PROIZVODA


Svi zainteresirani mogu se prijaviti do srijede, 05.03. u 12,00 sati u Udruženje obrtnika Zadar. 





03/03/2008 - 15:29
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.