Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
50. Međunarodni sajam obrtništva
 
U okviru grupe Međunarodnih sajmova "Građenje i opremanje" (od 22. do 26. travnja 2008.) na Zagrebačkom velesajmu, održat će se specijalizirani sajmovi, među kojima posebno mjesto zauzima Međunarodni sajam obrtništva, koji ove godine obilježava 50. jubilej.  

Međunarodni obrtnički sajmu u Zagrebu ima dugu tradiciju i najveći je i središnji poslovni događaj obrtnika i malih poduzetnika. Na jednom mjestu okuplja obrtnike i poduzetnike, ali i sve mjerodavne institucije vezane uz hrvatsko obrtništvo.

Zahvaljujući svojoj dugoj tradiciji, Međunarodni obrtnički sajam u Zagrebu postao je nezaobilazno mjesto intenzivnih susreta obrtnika i poslovnih ljudi kao i direktnih potrošača.
Uz izložbu obrtničkih proizvoda i usluga Sajam prate i mnoga aktualna popratna događanja kao što su: «Obrtnički forum», prezentacije vezane uz aktualnu situaciju u obrtništvu, poslovni susreti i predavanja, a uz obrtnike i male poduzetnike na sajmu se predstavljaju i institucije vezane uz obrtništvo. Uz organizatora, Hrvatsku obrtničku komoru, tu su i predstavnici Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatski savez obrtničkih zadruga, te predstavnici bankarskog sektora sa novim programima namijenjenim obrtništvu i malom poduzetništvu.

ROK ZA PRIJAVU: 25. ožujka 2008. godine !!!

Hrvatska obrtnička komora sufinancirati će nastup svojih članova na sajmu, kao i Udruženje obrtnika Zadar i to sukladno Pravilniku o organizaciji nastupa članova Udruženja obrtnika Zadar na sajmovima u zemlji i inozemstvu. Detalnjije o sufinanciranju na web: http://www.uoz.hr/sajmovi.php/

Za sve informacije i prijave možete se javiti u:

Udruženje obrtnika Zadar

Špire Brusine 11, Zadar

tel/fax: 213-379;213-678

e-mail: info@uoz

26/02/2008 - 14:44
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.