Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Održan "Festival vjenčanaj"
 
Protekli vikend, 16. i 17. veljače u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, a u multimedijalnom prostoru Arsenala, po prvi put održana je manifestacija pod nazivom "Festival vjenčanja". Na ovoj manifestaciji svoj je obrt predstavilo 30 obrtnika različitih djelatnosti uključenih u organizaciju vjenčanja: saloni vjenčanica i odjela, cvjećari, frizeri i kozmetičari, fotografi i slastičari. Na galeriji Arsenala bio je uređen izlagački dio, a u prizemlju se odvijao program i modna revija.  

U subotu u 11,00 sati  Festival su otvorili predsjednik Udruženja obrtnika Zadar Stipe Knežević i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Mato Topić, a u nastavku programa održana je modna revija u kojoj su sudjelovali svi izlagači, a dodijeljene su i nagrade posjetiteljima,  budućim mladencima. U nedjelju u 17,00 sati održana je druga modna revija, te simulirana četiri tipa vjenčanja: elegantno, romantično, tradicionalno i egzotično. Izložbeni prostor i prigodni program privukli su preko 1.500 posjetitelja, te je manifestacija izrazito pozitivno prihvaćena u medijima i javnosti.

Pokretač i organizator manifestacije je Udruženje obrtnika Zadar, a suorganizator je Obrtnička komora Zadarske županije. Partneri Festivala vjenčanja bili su Arsenal i Autoline d.o.o., a medijski pokrovitelji: Zadarski list, Novi radio, VOX televizija i Ada d.o.o. Zagreb.


19/02/2008 - 12:48
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.