Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Kvarner - expo 2008
 
Obrtnička komora Primorsko Goranske županije i Udruženje obrtnika Opatija organiziraju petu po redu izložbu suvenira "Kvarner expo", koja će se održati u Opatiji u razdoblju od 19.- 22. ožujka 2008. god. (srijeda - subota).
Zbog sve većeg interesa izlagača i posjetitelja izložbe ove godine izložba će se održati na prostoru ljetne pozornice u Opatiji, u šatoru, primjereno uređenom, osvijetljenom i klimatiziranom, sa svim popratnim sadržajima, kako bi se mogli kvalitetno smjestiti svi zainteresirani izlagači.

 

Prednost nove lokacije u odnosu na dosadašnju (hotel «Kvarner»), osim većeg prostora i lakši pristup izlagačima i posjetiteljima, kao i osiguran parking. Vjerujemo da će to svima odgovarati i da će posjećenost na Kvarner Expo-u 08. biti na zavidnoj razini.

 

Atraktivan preduskršnji termin zasigurno će kao i prethodnih godina na izložbu privući brojne posjetitelje, kako domaće, tako i strane.

 

Za sve sudionike prodajne izložbe omogućiti će se smještaj po povoljnijim cijenama u hotelima i privatnom smještaju.

 

Udruženje obrtnika Zadar sufinancirati će nastup svojih članova sukladno Pravilniku o organizaciji nastupa članova Udruženja obrtnika Zadar na sajmovima u zemlji i inozemstvu.

 

Za sve informacije i prijave možete se javiti u:

 

Udruženje obrtnika Zadar

Špire Brusine 11, Zadar

tel/fax: 213-379;213-678

web: http://www.uoz.hr/

e-mail: info@uoz

 

05/02/2008 - 13:50
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.