Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Festival vjenčanja
 
Prvi zadarski Festival vjenčanja, u organizaciji Udruženja obrtnika Zadar, održat će se u povijesnom Arsenalu, 16. i 17. veljače.

Na katu - galeriji Arsenala bit će postavljena 32 izlagačka boksa za ukupno 34 izlagača: salona vjenčanica, salona muških odjela, cvjećara, slastičara, fotografa, frizera, kozmetičara... koje će zainteresirani, i to bez naplate, moći posjetiti ta dva dana od 10 do 20 sati. Ispred Arsenala bit će izloženi luksuzni automobili tvrtke Autoline - Mercedes, Chrysler i Maybach.

 

Uz izlagače na katu Arsenala, u pripremi je i program koji će se održavati u prizemlju, središnjem prostoru Arsenala. Nakon svečanog otvorenja u subotu, 16. veljače u 11 sati slijedi prva modna revija u kojoj će se predstaviti izlagači. Program se nastavlja sutradan, dakle, u nedjelju, od 17 sati s drugom velikom modnom revijom. U završnici Festvala vjenčanja predviđen je prigodni zabavni program u kojem će se prikazati samo vjenčanje, a za posjetitelje, odnosno buduće mladence osigurane i su i bogate nagrade koje će im olakšati organizaciju i troškove vjenčanja.

 

Ovo je prvi Festival vjenčanja koji će se održati u Zadru, gradu koji je u svom punom zamahu u svim vidovima gospodarstva, turizma i općenito života.
Preuzmite Letak (PDF 952 KB)

17/01/2008 - 15:02
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.