Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
20. Kongres ugostitelja
 
Jubilarni 20. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, održati će se 5. i 6. studenog 2007. godine u hotelu "Ivan" u sklopu hotelskog naselja "Solaris" kod Šibenika, u organizaciji Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore. Domaćin ovogodišnjeg Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije.







Na 20. kongresu kroz stručna izlaganja i raspravu, razmatrati će se brojne teme vezane uz obavljanje ugostiteljsko - turističke djelatnosti.



Neke od tema/naslova o kojima će se izlagati na Kongresu su:


 

•-         Izlaganja predsjednika Cehova ugostitelja POK-ova, postojeća problematika.

•-         Pregled novosti u novom Zakonu o ugostiteljskoj djelatnosti i provedbenim propisima, te drugim zakonskim obavezama vezanim za ugostiteljstvo.

•-         Poticajna sredstva za financiranje u turizmu i ugostiteljstvu.

•-         Školovanje i  usavršavanje postojećeg kadra.

•-         Prezentacija vina i sljubljivanje sa hranom.


Tijekom Kongresa, ponudit će se rješenja za prevladavanje teškoća i problema u poslovanju, te na taj način pridonijeti unapređenju poslovanja ugostitelja, podizanju kvalitete ugostiteljskih usluga, a time i turističke ponude u cjelini.

Također, za vrijeme Kongresa održat će se i tradicionalna Gastro izložba ugostitelja, koju, kao domaćini, organiziraju obrtnici s područja Šibensko-kninske županije.


Ukoliko ste zainteresirani pozivamo vas da se prijavite u Udruženje obrtnika Zadar na brojeve telefona 213-379 i 213-678 ili e-mail info@uoz.hr , kao bi po potrebi mogli izvršiti rezervaciju smještaja, odnosno organizirati zajednički prijevoz.

 

 


23/10/2007 - 14:47
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.