Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
Seminari za poduzetnike
 
Razvojna agencija Zadarske županije će tijekom ove i iduće godine u sklopu projekta "Obrazovanje u poduzetništvu" organizirati izvođenje niza seminara namijenjenih poduzetnicima koji se žele aktivno uključiti u tržišne tokove. Nositelj i koordinator provedbe ovog Projekta je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva. Cilj Projekta je obrazovanje i usvajanje specifičnih znanja o poduzetništvu kroz raznolike teme seminara.

 

Seminari su podijeljeni u tri grupe:  

 

1. Prvom grupom seminara, nazvanom „Osnove poduzetništva„ obuhvaćeni su seminari namijenjeni poduzetnicima početnicima, tj.onima koji tek započinju posao i onima koji posluju kraće vrijeme, a žele se aktivno i uspješno uključiti u tržišne tokove. Sastoji se od slijedećih seminara:

1.     Upoznavanje poduzetničke okoline

2.     Definiranje pravca razvoja poduzetnika

3.     Marketing

4.     Poslovni plan

 

2. Druga grupa seminara je namijenjena poduzetnicima u fazi rasta i razvoja i nazvana  je  „Napredan poduzetnik „. Obuhvaća 6 seminara:

1.     Upravljanje projektima

2.     Upravljanje rizikom

3.     Novi poduzetnički pothvat

4.     Udruživanjem do uspjeha

5.     Upravljanje kvalitetom

6.     Kreiranje branda

 

3. Treća grupa obuhvaća teme iz područja zadrugarstva, a unutar nje će se održati jedan seminar pod nazivom: Zadružno poduzetništvo.

Seminari su besplatni i održavati će ih certificirani konzultanti, u prostorijama Razvojne agencije Zadarske županije, ulica Grgura Budislavića 99 na Novom Bokanjcu.

Trenutno su u tijeku prijave za prvi u nizu besplatnih seminara, pod nazivom «Upoznavanje poduzetničke okoline», koji se održava 23. i 24. listopada 2007. god. u prostorijama Razvojne agencije Zadarske županije na Novom Bokanjcu. Prijaviti se može putem pristupnice.

 

Više o svim seminarima možete saznati na web stranicama Razvojne agencije http://www.zadra.hr/seminarivisehr.html.

 

Za sve informacije i prijave možete se javiti u Udruženje obrtnika Zadar na brojeve telefona 213-379 i 213-678.

 

10/10/2007 - 11:32
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.