Udruženje obrtnika Zadar
UOZ facebook stranica
English
 
11. Susret trgovaca HOK-a
 
Hrvatska obrtnička komora 24. i 25. svibnja u Koprivnici organizira 11. Susret trgovaca. Događanje koje podupire partner Podravka, u čijem prostoru će se održati radni dio skupa, okupit će brojne predstavnike struke. Oni će u okviru programa koji obuhvaća najaktualnije trgovačke teme, moći razmijeniti mišljenja i iskustva.

 

Slušanje tematskih izlaganja trgovcima će pružiti priliku za edukaciju, a nakon panel rasprave na temu „Položaj male trgovine u Hrvatskoj danas“, u kojoj će sudjelovati i predstavnik tvrtke KTC, sponzora događanja te predstavnice Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta koje je pokrovitelj događanja, trgovci će biti pozvani uključiti se u raspravu i podijeliti iskustva s terena, ali i nedoumice i izazove s kojima se susreću u svakodnevnom radu.

Kroz radni dio Susreta razmatrat će se teme od iznimne važnosti za trgovačku struku. Mogućnosti korištenja sredstava iz EU fondova, psihologija i prava potrošača, ali i trgovaca, upoznavanje obrtnika sa zakonskim obvezama prema Zakonu o zaštiti na radu samo su neke od njih.

Program Susreta uključuje i izlaganje na temu „Digi rješenja za trgovinu“ tvrtke Server Mark koja će predstaviti: etiketiranje budućnosti – „Linerless“, digitalno isticanje cijena „Digi Esl“ te prezentaciju brze prodaje i komunikacije s kupcem u fokusu „RM-series“.

Za sudionike 11. po redu okupljanja ove za hrvatsko gospodarstvo iznimno važne struke, uz edukaciju i praćenje komercijalnih prezentacija i promocija, uvijek se iznimno korisnim pokaže i  neformalni dio događanja, koji je prilika za ostvarenje novih vrijednih kontakata među trgovcima iz cijele zemlje.

Program događanja nalazi se u privitku.

Ova vijest prenesena je sa stranica HOK-a www.hok.hr

 

Prilog: Program susreta
05/05/2018 - 13:32
Starije vijesti   Arhiva vijesti
 
Udruženje obrtnika Zadar. Sva prava pridržana. © 2006.